Bijenbrood dé natuurlijke Superfood

Boordevol vitamines en mineralen

 

De Letse bossen vormen de onuitputtelijke bron voor dit weelderige bijengoed. De bomen zorgen voor een rijke voedingsbodem om bijenbrood te maken. De bossen leveren hars, nectar en stuifmeel én zijn vrij van pesticiden en luchtvervuiling, wat ideaal is voor deze superfood.

Bijenbrood is een van de vele natuurlijke producten die bijen aanmaken. Dit goedje is het resultaat van een fermentatieproces van een mix zuivere nectar, stuifmeel en enzymen van de bijtjes zelf. Gedurende dit proces komen vele eiwitten, vetten, aminozuren en vitamines vrij. Dit bijzondere bijenproduct wordt daarom gebruikt vanwege de vele gezondheid bevorderende werkingen. Zo werkt bijenbrood onder andere antiseptisch, koorts remmend en versterkend voor het immuunsysteem.

Bijenbrood wordt in de honingraat gemaakt en is goed te herkennen aan de zeshoekige vorm. Dit vrij unieke bijenmaaksel wordt zorgvuldig met een speciaal ontworpen lepel verzameld om de leefomgeving van de bijen niet te beschadigen. Bijenbrood kan zodoende als een bewust en zeldzaam product gekenmerkt worden.

Ideaal voor een gezonde lifestyle

Verpakt in kleine bijenbrood korrels

 

Bijenbrood wordt doorgaans niet vanwege de smaak gegeten maar vanwege de rijke voedingswaarde. Aan een klein aantal korrels heb je namelijk genoeg om het brood als dagelijkse supplement te gebruiken. De korrels zitten vol met aminozuren, vitamines, hormonen en enzymen. Alle bestanddelen tezamen vormen 22 fundamentele stoffen die het lichaam dagelijks binnen moet krijgen.

De hoge vitamine B gehalte zorgt ervoor dat bijenbrood zeer toepasselijk is voor de spijsvertering, het reguleren van de stofwisseling en de aanmaak van rode bloedcellen. Hierdoor wordt het verouderingsproces vertraagd en de sportieve prestaties verbeterd. Bijenbrood is een échte superfood en dus volmaakt voor een gezonde leefstijl.

Bijenbrood is heerlijk te eten met yoghurt, kwark, vla, meusli of cruesli en heerlijk te combineren met een van onze overheerlijke honingsoorten.

Neem contact op!

Als groothandel van bijenbrood is RoyalBeez bij uitstek dé partner voor leveranciers van superfood en bijenproducten. Wij bieden volwassen aanbieders van superfoods maar ook startende partijen een betaalbare mogelijkheid om het eigen merk en assortiment te verrijken met dit bijzondere product. Wij zijn flexibel, houden korte levertijden aan en waarborgen de kwaliteit van bijenbrood.